Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak gołąbków a o ile prościej
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 222
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 222
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,ryż ugotować al dente ,cebulę pokroić i zeszklić na oleju .Do dużej miski wsypać kapustę,gorący ryż,mięso mielone,cebulę , tuczone ziemniaki ,zmiażdżone ząbki czosnku,i wbić jajka wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.Masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego margaryną ugniatając porządnie łyżką i zapiekać w piekarniku w 180 stopniach ok. 60 minut 15 minut przed końcem posypać startym żółtym serem.Życzę smacznego.