Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana. Takich mielonych jeszcze nie jedliście! gorąco polecam!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
Kapustę szatkuję drobniutko i mieszam z mięsem. Dodaję jaja, kaszę, ryż, czosnek, pokrojoną paprykę. Formuję małe kotlety, obtaczam w bułce, smażę.
Do żaroodpornego garnka wlewam litr wody, dodaję przyprawę, koncentrat pomidorowy, tłuszcz. Na dno kładę liście kapusty, potem warstwę kotletów, znowu liście itd. Zapiekam w temp. 160 stopni C przez 2 godziny.