Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 733
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 733
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę i obsmaż na oliwie. Ugotuj ryż, odcedź i wystudź. Dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Całość dokładnie wymieszaj.
Na liściu ułóż farsz, a w jego środek włóż śliwkę, zawiń kapustę. Na dno garnka wyłóż liście kapusty. Gołąbki układaj obok siebie i duś do miękkości. Przed podaniem możesz je polać musem śliwkowym.Źródło: Na żywo