Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 68
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 68
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Składniki
Szynkę, ser żółty i paprykę kroimy w drobniutką kostkę. Natkę pietruszki siekamy. W misce mieszamy jajko z mlekiem, do tego dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia mieszamy i do połączenia się składników. Dodajemy olej, pokrojoną paprykę, szynkę, ser żółty i natkę pietruszki, przyprawiamy solą, pieprzem i kurkumą. Wszystko dokładnie łączymy. Smażymy w nagrzanej gofrownicy.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/