Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gniazdka ziemniaczane z wątróbką"
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 405
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 876
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5159
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 405
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 876
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5159
Składniki
Przepis przysłała Jolanta Główka z Chorzowa
Ziemniaki ugotuj. Utłucz, wyrób z masłem i mlekiem, przypraw. Uformuj gniazdka. Piecz 5-10 min w 180°C.
Cebule posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj wino, oczyszczone wątróbki, posyp szałwią, solą i pieprzem. Duś 5 min. Szpinak przygotuj wg przepisu. Ułóż na gniazdkach, na nim wątróbki.
<strong>Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie