Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 313
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32815
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 684
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 113
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 313
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32815
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 684
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 113
Składniki
Przygotowanie: Liście kapusty sparzyć jak na gołąbki. Następnie odcedzić, osuszyć i owinąć parówki wcześniej przekrojone na połowę. Bułkę zalać mlekiem i po chwili mocno odcisnąć. Połączyć z mięsem, przyprawami do smaku, jajkiem i zeszkloną cebulą. Wyrobić na jednolitą masę, podzielić na 6 części, spłaszczyć na dłoni, położyć przygotowane parówki i zalepić tworząc knedle. Smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na małym ogniu.