Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Żołądki umyłem, gotowałem do miękkości w osolonej wodzie. Odcedziłem, przestudziłem i pokroiłem w paski. Cebulę pokroiłem w kostkę, grzyby oczyściłem, pokroiłem w słupki tak jak i marchewkę. Na oliwie podsmażyłem cebulę, marchewkę i grzyby, dodałem pokrojone żołądki. Przesmażyłem przez chwilę. Dodałem koncentrat i pastę pomidorową. Doprawiłem solą i pieprzem, dusiłem jeszcze przez 15 min.