Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Galaretki z pstrągiem"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Składniki
Warzywa i przyprawy gotuj w litrze wody 15 min. Dodaj pokrojone ryby, gotuj 20 min. Pstrągi i warzywa wyjmij. Wywar posyp solą, wlej sok z cytryny, przecedź. Podgrzej, rozpuść żelatynę.
Ryby obierz z ości i skóry. Warzywa i jajka pokrój. W foremkach ułóż groszek, ryby, jajka, warzywa i natkę. Zalej schłodzonym wywarem. Wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie