Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka pasta,tym razem z selerem naciowym,cebulką i szczypiorkiem
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
seler,cebulkę,czosnek i suszone pomidory kroimy w malutkie kawałki jak najdrobniej taki oto zestaw wrzucamy na rozgrzaną patelnié z olejem i oliwą z oliwek ( niewielkie ilości tak i oleju i oliwy z oliwek ) szklimy delikatnie,doprawiamy solą i pieprzem zmniejszamy gaz i dodajemy mascarpone,ok 2,3 łyżek wszystko razem rozprowadzamy dokładnie i smażymy do odparowania i konsystencji sosu w międzyczasie gotujemy al dente fusilli makaron podajemy od razu polany sosikiem z posiekanym szczypiorkiem Smaczności ;-)