Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możesz podać jako samodzielne danie lub dodatek do drugiego dania. Dzieci na pewno będą zachwycone. Pięknie i kolorowo wyglądają na talerzu.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 134
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Marchewki obierz, pokrój w słupki, wrzuć do miseczki, dodaj oliwę oraz zioła, wymieszaj, równo ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
Piecz około 30 mi w temp. 200 stopni.