Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Frykadelki ze szpinakiem"
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 404
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 207
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 90
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1989
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2793
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10450
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 404
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 207
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 90
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1989
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2793
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10450
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebulę z czosnkiem.
Liście szpinaku przebierz, umyj, osusz, drobno posiekaj. Do mięsa mielonego dodaj jajka, cebulę z czosnkiem, szpinak, przyprawy i tartą bułkę. Dokładnie wyrób.
Z masy uformuj frykadelki, obtocz w bułce tartej, usmaż na rozgrzanym oleju.
<strong>Przepis przysłała Agata Sikorska z Suwałk.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie