Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fondue z ostrą salsą"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
Kiełbasę, czosnek, pomidora, cebulę i paprykę pokrój w kostkę. Podsmaż najpierw kiełbasę, potem warzywa.
Gotowe odłóż na później, a do garnka wlej szklankę piwa i dodaj masło. Po chwili gotowania dodaj starte sery. Mieszaj, aż się rozpuszczą.
Fondue dopraw oregano, papryką oraz czosnkiem. Wierzch posyp podsmażonymi warzywami i chorizo.
W oddzielnym naczyniu przygotuj salsę. Chili i pomidora pokrój w kosteczkę. Wymieszaj z kolendrą, sokiem z limonki i solą. Serwuj z fondue.
Czas: 40 min 1 porcja = 380 kcalŹródło: Kurier TV