Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dietetyczne danie na obiad.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, pietruszkę, selera obrać, pokroić w słupki a cebulę pokroić w piórka. Pora oczyścić, pokroić w talarki a boczniaki w paski. Warzywa wsypać na patelnię, smażyć powoli na maśle, następnie dodać boczniaki i posypać papryką wędzoną do smaku. Po usmażeniu, zalać bulionem, dodać przyprawy i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut. Z mąki i 2 łyżek masła zarobić zasmażkę, zaciągnąć zupę, dodać zioła, posolić do smaku. Dokładnie wymieszać, zagotować, podprawić śmietaną i podawać na ciepło z pieczywem.