Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Flaczki pachnące przyprawami"
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 157
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 157
Składniki
Warzywa obierz, włóż do wrzątku z umytymi porcjami rosołowymi, liściem laurowym, zielem angielskim. Gotuj około 30 minut, przecedź.
Do gorącego wywaru włóż flaki, gotuj około 2 godzin. Ugotowaną marchewkę pokrój w półplasterki, dodaj do flaków. Całość dopraw szczodrze majerankiem, imbirem, gałką, pieprzem i solą.
<strong>Przepis przysłała Paulina Jakubczak z Zawiercia
czas przygotowania 180 min, ilość porcji 12, cena za porcję 2,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie