Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniala propozycja na pyszny i prosty obiad
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 142
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7497
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 193
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 102
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 142
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7497
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 193
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 102
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Składniki
Ziemniaki ugotowac, nastepnie ugniesc. Dodac maslo, utarty ser zolty i 1/4 szklanki mleka,posolic. Rybe wedzona pokroic na paseczki i zagotowac z reszta mleka i lisciem laurowym. (okolo 10min) Make rozmieszac w odrobine wody i dodac do ryby wedzonej i mleka. Zagotowac do zgestnienia
Filety rybne obgotowac w wodzie, odsaczyc i wylozyc na zaroodporne naczynie. Nastepnie posypac rybe kukurydza i zalac mieszanka ryby wedzonej i mleka, na koniec wylozyc mase z ziemniakow. Piec w piekarniku 180stC az wierzch ziemniakow sie zrumieni.