Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miruna w pomidorach smakuje wybornie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Wykonanie: Warzywa drobno posiekać i przysmażyć na wolnym ogniu. Następnie podlać winem, posypać natką pietruszki, włożyć filety, wlać pomidory i doprawić do smaku. Dusić na wolnym ogniu około 30 minut i podawać np.: z pieczonymi ziemniakami, można potrawę zagęścić śmietaną.