Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty, dietetyczny filet
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 385
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14761
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 363
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 385
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14761
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 363
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę pokroić w kostkę, przesmażyć na maśle, doprawić do smaku, wystudzić
Filety umyć, wysuszyć, odciąć małe fileciki, a duże rozciąć na połowę, ale nie do końca. Małe filety pokroić w kostkę i dodać do farszu. Gotowy farsz włożyć do kieszonek i spiąć wykałaczkami, posypać przyprawami
Filety włożyć do rękawa do pieczenia. Piec ok 50 min w 180", przeciąć folię i piec jeszcze ok 20 min, mięsko się przyrumieni.