Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Filet z trewala z salsą z truskawek i rukolą"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 41
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 79
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1082
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 119
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 41
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 79
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1082
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 119
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Składniki
Pokrój umyte i oczyszczone z szypułek truskawki w drobną kostkę. Wrzuć je do miski razem z posiekaną miętą, papryczką chilli, octem i cukrem. Wymieszaj dokładnie. Odstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Rozgrzej na patelni na średnim gazie oliwę. Smaż na niej rybę, po 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż będzie lekko brązowa.
3. Podawaj rybę na rukoli z dodatkiem salsy truskawkowo-miętowej.Źródło: Olivia