Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj ryba w roli głównej : filety z dorsza pieczone z bazyliowym pesto i pomidorami. Nieskomplikowane, szybkie w przygotowaniu i smaczne. Idealne na lekki obiad lub kolację. Do tak przygotowanej ryby świetnie pasują pieczone ziemniaczki. Pycha
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 18
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 69
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 231
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 18
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 69
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 231
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Składniki
Filety z dorsza oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, każdy posmarować 2 łyżeczkami pesto z bazylii. Na pesto ułożyć plastry pomidorów. Oprószyć odrobiną oregano. Piec w temperaturze 190 stopni przez około 15 minut.