Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie makaronu farszu i sosu zadowoli każdego smakosza swoim aromatem i smakiem
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 153
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 153
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Makaron ugotować al dente, odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie. Boczek, kiełbasę, cebulę, ogórki i jajka zmielić w maszynce do miesa przez drobne oczka. Dodać musztardę i doprawić przyprawami według uznania i dokładnie wymieszać. Nadziewać ugotowany i wystudzony makaron. Nadziany makaron układać w naczyniu do gotowania na parze oi gotować około 15 minut, aż makaron będzie całkowicie miękki. Nałożyć porcje makaronu na talerz i polać sosem serowym lub innym ulubionym. Gotowe. SMACZNEGO!!!