Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane udka"
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 32
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 89
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 425
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1153
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 32
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 89
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 425
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1153
Składniki
Przepis przysłała Renata Pyzik z Tarnogóry
Z podudzi wytnij kość. Ugotuj kaszę gryczaną. Wymieszaj ją z serem, jajkiem, przypraw farsz. Nadziej nim mięso.
Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. Włóż resztę kaszy, posyp serem. Ułóż porcje buraczków oraz mięso. Podudzia posmaruj olejem. Piecz ok. 40 minut w temp. 200°C.
Porcje: 6, : 80 min, Cena: 1,30 zł, Kalorie: 223 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie