Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój wysyp pieczarkowy dobiega końca.Same duże kapelusze w nasionach chia wyszły bardzo smaczne i chrupiące. Lepsze jak schabowe:)Polecam serdecznie:)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 39
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 107
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 39
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 107
Składniki
Umyte kapelusze pieczarek osuszyć ręcznikiem papierowym Położyć po dwa plastry sera żółtego i po dwa plastry szynki. Posypać po wierzchu solą i pieprzem. Przytrzymując ser i wędlinę palcami obtoczyć pieczarki w mące ,roztrzepanych jajkach i nasionach chia.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron.
Smacznego życzę!