Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane pieczarki"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 478
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 478
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Składniki
Kapelusze skrop sokiem z cytryny, a ogonki posiekaj. Cebulę pokrój w drobniutką kosteczkę i razem z ogonkami podsmaż na łyżce masła.
Następnie wymieszaj z posiekanymi jajkami, bułką, natką i resztą masła. Masę przypraw solą i pieprzem. Kapelusze nadziewaj farszem i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo