Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowane ogórki"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 220
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 220
Składniki
Z obranych ogórków wydrąż 3/4 gniazda nasiennego. Owiń je paskami boczku, zepnij wykałaczką i obsmaż. Na maśle podsmaż pokrojoną w kosteczkę marchewkę i cebulę. Dodaj grzyby, posiekany koperek oraz śmietanę. Farszem napełnij ogórki. Całość zapiecz w piekarniku.
Do ogórków możesz przygotować farsz na bazie mięsa mielonegoŹródło: Na żywo