Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś klasycznego zrobione nieco inaczej
Miska, patelnia, łyżka, garnek
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Mięska wymieszać razem dodać jedno jajko i wcześniej zamoczoną we wodzie i odsączoną bułkę. Dodaj przyprawy. W międzyczasie ugotuj jaka (gotuj ok5-6 min) Z mięsa mielonego uformować 6 kulek, na każdą położyć jajko i formować kotlety.
Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na tłuszczu z każdej strony. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego 🫶