Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski faszerowane pieczarkami i warzywami, zapieczone w piekarniku lub na grillu.
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 2642
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 286
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 35
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 2642
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 286
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 35
Składniki
Farsz: Pieczarki i warzywa kroimy drobno, doprawiamy pieprzem zwykłym, ziołowym i papryką. Smażymy na oleju, aż cebula zmięknie. Kiełbasy nacinamy na całej długości. Nadziewamy farszem. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach z termoobiegiem 25 minut. Dokładamy ser i zapiekamy jeszcze 5 minut. Danie można wykonać na grillu. Nadziane kiełbaski grillujemy, aż będą rumiane i chrupiące.