Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste i nie drogie...
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32596
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 94
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32596
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 94
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Składniki
Pieczarki,paprykę,cebulę pokroić w paseczki.Pieczarki dusić na patelni na masełku po chwili dodać sól, szczyptę papryki słodkiej kiedy już pieczarki będą prawie gotowe dołożyć do nich paprykę z cebulą i tak chwilkę smażyć często mieszając.Kiedy Już będzie wszystko gotowe odstawić do przestygnięcia.
Fileta pokroić w kosteczkę następnie podsmażyć na odrobinie oleju z bazylią,solą,pieprzem.Kiedy już będzie mięciutki,dodać do warzyw i dokładnie wymieszać.tak przygotowany farsz wyłożyć na rozwinięte ciasto francuskie posypać startym serem i brzegami ciasta wszystko przykryć.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st przez około 20min.SMACZNEGO!!!!