Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowana wątróbka"
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 405
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 876
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5159
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 405
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 876
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5159
Składniki
Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zwiastowych
Wątrobę przekrój na pół, wytnij kieszenie. Boczek i cebulę posiekaj, dodaj natkę i bułkę tartą, wymieszaj. Podsmaż na oleju. Ostudź. Dodaj pokrojoną paprykę, jajko i śmietanę, wymieszaj, przypraw.
Farszem napełnij wątróbki, skrop olejem. Piecz godzinę w 180°C, polewając wytwarzającym się sosem. 10 min przed końcem posmaruj musztardą.Źródło: Chwila dla Ciebie