Faszerowana pierś kurczaka

Faszerowana pierś kurczaka
> 1-2 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: taura
Proste, smaczne i lekkie :) Przepis zgodny z dietą dr Dukana.

Składniki

Przygotowanie

  1. Pierś kurczaka nacięłam wgłąb, nafaszerowałam czosnkiem, oliwkami i zieloną pietruszką, osoliłam i opieprzyłam. Nafaszerowane piersi gotowałam na parze ok. 20 minut. Przepis zgodny z dietą dr Dukana.

Komentarze do przepisu (8)

elwira30 28 stycznia 2011
prosty ,lecz zarazem ciekawy przepis :) Sprobuje z pewnoscia bo jestem kurczakozarca :) Pozdrawiam serdecznie .
DAKAWO 28 stycznia 2011
A jak je opieprzałaś to się nie obraziły ?
Konto usunięte 28 stycznia 2011
no ja bym sie obraził hi hi
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki