Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzienia do papryk można spotkać różne. Głównie na bazie mięsa mielonego. Nadzienie z wędzonej ryby i kaszy bije jednak te nadzienie na głowę.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 502
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1351
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 85
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 370
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 502
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1351
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 85
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 370
Składniki
Kaszę pęczak ugotuj według przepisu na opakowaniu. Rybę pozbaw ości, podziel na mniejsze części. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Pietruszkę drobno posiekaj. Kaszę wymieszaj z cebulą, pietruszką i rybą. Dodaj oliwę, sok z cytryny i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Papryki poprzekrawaj na pół. Od środka posyp solą i pieprzem. Napełnij farszem. Wierzch posyp tartą bułką. Piecz w 180 stopniach C przez 30-45 minut.