Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Fasolówka z kiełbasą"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Fasolę namocz przez noc. Następnego dnia ugotuj w tej samej wodzie.
Gdy fasola będzie półtwarda, dorzuć obraną i startą na tarce o dużych oczkach marchewkę i pietruszkę. Dodaj kawałek selera oraz przypaloną nad palnikiem cebulę.
Kiełbasę pokrój w plastry i usmaż krótko na mocno rozgrzanym oleju.
Na koniec dosyp przyprawy i dołóż kiełbasę. Każdą porcję udekoruj ziołami.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 190. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax