Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna gorąca i sycaca fasola z ziołową nutą która smakuje każdemu, a znika błyskawicznie.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 52
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 633
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 55
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 52
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 633
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 55
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Składniki
Fasolę z puszek odsączyć na sitko. Cebulę pokroić w kostkę I poddusić następnie boczek pokroić w małą kostkę I zrobic skwarki i odłożyć. Cebule opruszyc mąką, podlać wodą, zagotować i przetrzeć przez sito. Do przetartego sosu dodać przecier pomidorowy. Kiełbasę pokroić w małą kostkę I dodać do sosu wraz ze skwarkami z boczku, dodać fasolę. Całość doprawić przyprawami ( wedle uznania ), zagotować. Na koniec dodać posiekaną bazylię. Podawać na gorąco. Można podawać z surówką że słodkiej kapusty, porów lub z zieloną sałatą. SMACZNEGO !!!