Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka szparagowa po bretońsku"
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24319
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24319
Składniki
Fasolkę zalej 2 szklankami wody, dodaj przyprawę uniwersalną, cukier, ziele angielskie i liść laurowy, ugotuj.
Cebulę, kiełbasę i boczek pokrój w kostkę, osobno podsmaż na oleju. Dodaj do fasolki razem z przecierem pomidorowym.
Duś kilka minut. Mąkę wyrób ze śmietaną, wlej do fasolki, zagotuj.
Przypraw solą i pieprzem, posyp natką.
Czas przygotowania: 40 min
Ilość porcji: 6
Cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie