Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka po bretońsku"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27446
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27446
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Namoczoną dzień wcześniej fasolę ugotuj wraz z przyprawami. Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij na oleju. Dodaj kiełbasę i smaż 5 minut.
Na suchej patelni upraż mąkę, zdejmij z ognia i zalej szklanką wody. Dokładnie wymieszaj. Gdy fasola będzie miękka, dorzuć kiełbasę, zasmażkę i koncentrat pomidorowy. Gotuj jeszcze 10 minut.
<strong>Joanna Machynia z Gorlic</strong>Źródło: Super TV