Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Wstawić makararon, na oliwie/oleju dusić pokrojone w ok.centymetrową kostkę, osolone, popieprzone pieczarki przez czas gotowania się makaronu.Po odcedzeniu makaronu, dodać do niego pieczarki z patelni i przyrządzony sos (opis na opakowaniu sosu)-wymieszać.Po nałożeniu porcji na talerze ułożyć na wierzchu plastry mozarelli i wstawić talerze na ok.30sek./1min. w celu roztopienia mozarelli.Można danie przyrządzać również z brokułami.