Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fantazyjne babeczki"
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3236
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2852
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 105
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 36
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3236
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2852
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 105
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 36
Składniki
Grzyby i pora umyj, pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej masło klarowane, podsmaż pora, pieczarki i szpinak, dodaj przeciśnięty czosnek,. Przypraw solą i pieprzem, smaż 10 minut.
Foremki do muffinek natłuść masłem, wyłóż pokrojonym w kwadraty ciastem francuskim.
Wypełnij farszem. Białka ubij, dodaj do nich żółtka i śmietanę, sól, pieprz, startą gałką muszkatołową. Zapiekaj przez 15 minut w 200°C.Źródło: Dobry Tydzień