Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tysięczne danie dodane do smakera jest smaczne i pożywne.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Wykonanie: Oliwę rozgrzać na patelni i usmażyć czosnek z cebulą. Dodać pokrojoną marchew, soczewicę, liść, ketchup, podlać 1 litrem wody, przyprawić do smaku i gotować około godziny. Następnie dodać obrane, pokrojone pomidory, chwilę poddusić i podawać z pieczywem.