Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od otworzenia drzwi lodówki, do gotowego dania minęło 30 minut. Właśnie tak powstała przepyszna tarta serowa z dodatkiem szynki i pomidorków koktajlowych.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1903
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1747
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 109
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1903
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1747
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 109
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 200°C. Ciasto wykładamy w blaszce, nakłuwamy, chwilę podpiekamy. W tym czasie ścieramy ser, kroimy szynę (paski) i pomidorki (połówki), por (piórka). Ciasto smarujemy sosem, posypujemy startym serem oraz porem), układamy szynkę, dodajemy kulki mozzarelli i pomidorki. Oprószamy suszoną bazylią. Wstawiamy do piekarnika na 20 minut.