Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pierś z kurczaka, a także bardzo ekonomiczny! Filet z kurczaka okazuje się bardzo smaczny i soczysty, przygotowuje się go prosto i szybko. Okazuje się, że jest całkiem sporo, wystarczy dla czteroosobowej rodziny, jeśli podaje się go z dodatkiem.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4819
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 946
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4819
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 946
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Pokrój filet z kurczaka tak cienko, jak to możliwe i lekko ubij. Dodaj sól, pieprz, suszone zioła. Cebulę pokrój osobno, dodaj trochę soli i lekko zetrzyj. Pomidora posiekaj, zetrzyj jajka, dodaj majonez i wymieszaj.
Przykryj blachę do pieczenia folią i rozłóż filety. Następnie rozłóż nadzienie na wierzchu i wyślij do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180C. Smacznego!