Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Duszona wołowina"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 247
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 177
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 247
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 177
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę, oprósz mąką, obsmaż w garnku na złoty kolor, wyjmij z garnka.
Warzywa pokrój w plastry. Obsmaż w tym samym garnku, co mięso. Dodaj koncentrat, musztardę, ziele oraz liść. Smaż chwilę razem.
Dodaj mięso, wlej ok. 600 ml wody. Kapustę poszatkuj drobno i dodaj do garnka. Gdy lekko zmięknie dodaj esencję Knorr. Zmniejsz ogień i duś do momentu, gdy mięso będzie miękkie.Źródło: Takie jest życie