Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica we "włoskim stylu" to smaczne, faszerowane mięso, którego smak na długo pozostaje w pamięci ;)
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5209
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 73
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5209
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 73
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć wzdłuż, przyprawić. W nacięciu ułożyć umyte liście bazylii i plasterki sera. Następnie mięso zwinąć i obwiązać, przyprawić. Obsmażyć na rozgrzanym maśle, a następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Potem dodać grubo skrojone pieczarki, dusić wspólnie przez ok. 10 min. Potem mięso wyciągnąć, wlać śmietankę i wymieszać. Mięso podawać na pieczarkach z ulubionymi dodatkami. Smacznego!