Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czystka! Uff! Kochamy takie akcje!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 823
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 442
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 823
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 442
Składniki
Plastry mięsa smażymy. Do oleju dodajemy cukier palmowy. Później grzyby z posiekaną cebulą i rozgniecionym czosnkiem. Następnie zalewamy gorącym bulionem i dusimy godzinę na wolnym ogniu. Po tym czasie dodajemy ziemniaki, dusimy 30 min razem z przyprawami. Mąkę mieszamy z zimną wodą, dodajemy do potrawy, mieszamy i zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.