Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla tradycyjnych mielonych ;)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 821
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 86
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9216
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 821
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 86
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9216
Składniki
Mięso drobiowe zmielić. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Do mięsa dodać cebulkę, majonez, surowe jaja, bułkę tartą, przyprawy i całość dokładnie połączyć.
Następnie dodać ugotowane jaja pokrojone w kostkę i delikatnie wymieszać. Ręce moczyć w zimnej wodzie, formować kotlety i obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor z obu stron. Odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego!