Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-11-2020
Znacie kotlety siekane? Pewnie tak, bo to żadna nowość. Ja zrobiłam wersję z kaparami. Dzięki temu dodatkowi kotlety zyskały fajny smak. Jeśli nie lubicie kaparów, to można je pominąć, lub zamienić na przykład, na szczypiorek. Kotleciki same w sobie, są delikatne i soczyste. Dodatkowo są proste i szybkie w przygotowaniu. Świetnie się sprawdzą na szybki obiad. Z tej porcji składników, zrobiłam 8 małych kotletów.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Pierś pokroić w drobną kosteczkę. Przełożyć do miski i dodać resztę składników. Wszystko razem wymieszać Na patelni rozgrzać olej, tak żeby pokrywał całą powierzchnię. Wykładać łyżką małe kotleciki.
Smażyć po kilka minut z każdej strony. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym.