Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj będzie prosto, zwięźle i na temat. Dodajecie mięcho do marynaty dzień wcześniej, przychodzicie z pracy, włączacie piekarnik i gotowe. Do tego ziemniaki z wody, frytki, ryż, kasza czy co tam lubicie. Polecam Arek Gie
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1412
Polecam.
Odsłon: 218
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 22
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1412
Polecam.
Odsłon: 218
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 22
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Składniki
Filety oczyszczamy, przekładamy do miski. Dodajemy posiekaną cebulę, śmietanę i przyprawę (od serca możecie sypnąć dodatkowo-zależy od waszych kubków smakowych). Przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na 12 h. Mięso układamy na blasze wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 40 minut w temperaturze 180°C, pod koniec możecie przyrumienić włączając termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.