Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają super i smakują wybornie.
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 179
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 179
Składniki
Wykonanie: Filety rozbić tłuczkiem, pokroić w paski o długości 12 cm i szerokości 3 cm, naciąć w środku i przewinąć jak faworki. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z bułką tartą i papryką. Przygotowane faworki natrzeć solą i pieprzem i obtaczać w przygotowanej panierce. Wrzucić na rozgrzany olej, smażyć złociście z obu stron, po czym wyjąć z oleju, odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu.