Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz zapiekany z makaronem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Ryby skrop sokiem z cytryny, posyp solą i pieprzem. Odstaw na 10 minut. Obtocz w mące i usmaż na oleju. Odsącz z tłuszczu. Ugotuj makaron, odsącz.
Ser zetrzyj na tarce, wymieszaj z posiekanym koperkiem.
Naczynie żaroodporne posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Ułóż w nim kolejno makaron, ryby, posyp serem z koperkiem. Zalej śmietaną wymieszaną z maggi. Zapiekaj około 20 minut w temp. 180°C.
Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z Barwina
<strong>Czas przygotowania 60 min, ilość porcji 5, cena za porcję 3,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie