Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz z sosem musztardowym"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 987
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 266
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 987
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 266
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
Filety natrzyj solą, czerwoną papryką i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny, odstaw do lodówki na około 30 minut. Odrobinę oleju rozgrzej na grillowej patelni, a następnie ułóż filety. Grilluj z dwóch stron na złoty kolor.
W rondelku rozpuść masło. Wsyp mąkę i podsmaż ją. Następnie wymieszaj z zimnym bulionem i gotuj na małym ogniu do zgęstnienia. Śmietankę wymieszaj z musztardą, wlej do sosu, podgrzej i dopraw. Połącz z żółtkiem. Sosem polej ryby.Źródło: Na żywo