Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Dorsz w papilotach"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
Filety opłucz, pokrój na porcje. Skrop sokiem wyciśniętym z cytryny. Oprósz solą, pieprzem i rozmarynem. Papryki oraz por oczyść, opłucz, potnij w paseczki. Przygotuj 4 duże kawałki pergaminu. Ułóż na nich porcje ryżu, warzyw oraz ryby.
Wszystkie posyp solą, pieprzem oraz rozmarynem. Skrop oliwą (ew. także białym winem). Zawiń w papier. Końce mocno skręć jak cukierki. Pakieciki ułóż na blasze. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 180oC. Piecz ok. 20 minut. Posyp szczypiorkiem.Źródło: Naj