Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz w papierze ryżowym z papryką"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5325
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 95
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5325
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 95
Składniki
Przepis przysłał Rafał Nalikowski z Jabłonowa.
Filety rybne umyj, osusz, oprósz solą, pieprzem i ostrą papryką. Pokrój na nieduże kawałki. Cebulę obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż ryby z cebulą. Wlej sos sojowy, przypraw, delikatnie wymieszaj.
Paprykę pokrój w paski. Papierki ryżowe namocz w ciepłej wodzie, zgodnie z instrukcją. Ułóż ryby i po pasku papryki, uformuj krokiety. Usmaż na złoto na oleju.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie